Podgorički dani meda 2015. godine

PODGORIČKI  DANI  MEDA  2015.

 

Udruženje pčelara  Podgorice, u saradnji sa Savezom pčelarskih organizacija Crne Gore i Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja, organizuje 21. manifestaciju „PODGORIČKI DANI MEDA“ 2015. Otvaranje manifestacije je zakazano za 25.09. sa početkom u 10 časova. Manifestacija će se održati 25., 26. i 27. septembra na trgu Republike u Podgorici.

Gosti izložbe će u petak, 25. septembra u 13 časova posjetiti Kuću meda. Svečana večera za izlagače održaće se u subotu 26. septembra, u restoranu „Lovac“.

 

Izlagači meda i drugih pčelinjih proizvoda mogu biti samo članovi Saveza pčelarskih organizacija Crne Gore, kao i članovi pčelarskih organizacija iz okruženja. Opremu i sredstva koja se koriste u pčelarstvu, pčelarsku literaturu i drugi edukativni materijal iz oblasti pčelarstva mogu izlagati i izlagači koji nijesu članovi pčelarskih organizacija.

 

Cijena zakupa za manji štand (1 sto 90x90cm) koji zauzima 2m² iznosi 50 € za izlagače koji su članovi Udruženja pčelara Podgorice, 60 € za članove ostalih udruženja iz Saveza pčelarskih organizacija Crne Gore, i 80 € za izlagače koji su članovi pčelarskih organizacija iz okruženja. Cijena zakupa za veći štand (1 sto 90x180cm) iznosi 90 € za izlagače koji su članovi Udruženja pčelara Podgorice, 110 € za članove ostalih udruženja iz Saveza pčelarskih organizacija Crne Gore, i 150 € za izlagače koji su članovi pčelarskih organizacija iz okruženja. Cijena za manji štand za izlagače opreme koji nijesu članovi pčelarskih organizacija  je 80 €, a za veći štand 150 €. Izlagač može zakupiti više štandova.

Zainteresovani izlagači sve potrebne informacije mogu dobiti u kancelariji Udruženja, ili na telefon: 067 377 044.

 

Informaciju pripremilo Udruženje pčelara Podgorice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *