Javni konkurs – povećanje produktivnosti i konkurentnosti

Komisija za izbor korisnika podrške za povećanje konkurentnosti i produktivnosti u pčelarstvu, objavljuje JAVNI POZIV za izbor korisnika podrške za povećanje konkurentnosti i produktivnosti u pčelarstvu u okviru IPA projekta „Pčelarstvo bez granica“.

Zahtjevi, sa svom propisanom pratećom dokumentacijom se šalju u zatvorenoj koverti, isključivo preporučenom poštom na adresu: Savez Pčelarskih Organizacija Crne Gore, (Kuća Meda – Grbe, bb, 81410 Spuž/Danilovgrad).

Javni poziv, prijavni obrazac i prateća dokumentacija se može preuzeti sa sajta projekta pcelarstvo.arilje.org.rs, našeg sajta, kao i u našim prostorijama, Udruženja pčelara “Pčelar” – Bijelo Polje, Udruženje pčelara “Uljanik” – Berane i Udruženja pčelara “Matica” – Pljevlja. 

 Sve dodatne informacije, mogu se dobiti od projektnog tima (SPOCG, Udruženja pčelara “Pčelar” – Bijelo Polje, Udruženje pčelara “Uljanik” – Berane i Udruženja pčelara “Matica” – Pljevlja) ili putem maila: spocg@t-com.me.

 

Preuzmite:

Tekst javnog poziva

Prijavni obrazac

Ova internet stranica je proizvedena uz finansijsku pomoć Evropske unije.
Sadržaj ove internet prezentacije je isključiva odgovornost Saveza pčelarskih organizacija Crne Gore i ne može se ni pod kojim okolnostima smatrati da predstavlja stav Evropske unije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *