Osiguranje pčelinjih društava uskoro će biti omogućeno našim pčelarima

Osiguranje pčelinjih društava od sada će biti omogućeno pčelarima u Crnoj Gori. Na veliko zadovoljstvo svih nas, Sava osiguranje je spremno da uđe u program osiguranja pčelinjih društava što do sada nije bilo moguće ni kod jedne osiguravajuće kuće koja posluje u našoj zemlji.

Na nedavno održanom sastanku u Kući meda, predstavnici Saveza i Sava osiguranja su razgovarali o modelima osiguranja. Rezultat ovog sastanka je ponuda koju smo dobili od predstavnika osiguravajuće kuće a istu možete pogledati niže.

Podsjećamo da Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja učestvuje do 50% u pokrivanju troškova polise tako da bi pčelari imali 50% regresa što je i navedeno u ponudi.

Pozivamo sve pčelare da se komentarima i predlozima uključe u finalno definisanje ponude koju ćemo usaglašavati sa predstavnicima Sava osiguranja. Komentare možete slati na adresu saveza: spocg@t-com.me

Koristimo priliku da se zahvalimo Sava osiguranju na partnerskom odnosu uz očekivanje da ćemo zajednički razvijati najbolja rešenje u obostranom interesu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *